A Tan Kapuja Karuna Segélyszolgálat A Tan Kapuja Buddhista Egyház és A Tan Kapuja Buddhista Főiskola közös szervezete.

Aktuális segítségkérésünk:
Főiskolánk egykori hallgatója, volt kollégiumunk egykori gondnoka Kiss Tamás László került szorult helyzetbe, változott meg gyökeresen az eddigi élete. Tamásnak elsősorban anyagi segítségre van szüksége, kérése, hogy aki íly módon szeretne segíteni neki az az alábbi számlaszámon tudja ezt megtenni, egyben kéri, hogy a felajánló tüntesse fel a nevét a megjegyzés rovatban, mert mindenkinek szeretné visszafizetni a támogató hozzájárulását. Aki Tamás helyzetéről többet szeretne megtudni, az kérjük keresse őt személyesen csirke.csirke@gmail.com email címen, vagy a 0040730744258 telefonszámon ill. üzenetekben (SMS, Messenger, WhatsApp).
 

Tamás számla adatai a következők:

IBAN: GB96REVO00997061219801
BIC/SWIFT code: REVOGB21
Bank name and address: Revolut ltd.
7 Westferry Circus,
E14 4HD
London
UK


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

 

A Tan Kapuja Karuna Segélyszolgálat tevékenységének középpontjában jelenleg leginkább az ukrajnai háború elől menekülők megsegítése áll, ezért a szervezet gyűjtést szervez az ukrán válság miatt otthonukat elhagyni kényszerülő menekültek számára.

Amennyiben Ön is szeretne segíteni, felajánlást tenni, a következő módokon teheti azt meg:

1. Lehetősége van pénzbeli felajánlást tenni A Tan Kapuja Buddhista Egyház adományszámlájára átutalt összeggel.
Kérjük, hogy a közleménybe írja be: „ukrajnai válság”.

Bankszámlaszámunk:
10403181-49555454-54551052
SWIFT, BIC: OKHB HU HB
IBAN: HU47 1040 3181 4955 5454 5455 1052

A felajánlott összegeket A Tan Kapuja közvetlenül egy olyan szervezetnek juttatja el, amely kapcsolatban áll a rászorulókkal, a menekültekkel, és így közvetlenül tud segíteni a bajbajutottakon.


2. Személyesen A Tan Kapuja Buddhista Főiskolára eljuttatott felajánlások formájában a következőket várjuk:

  • közvetlenül fogyasztható tartós élelmiszerek, italok (instant leves, konzerv, ropogtatnivalók, csokoládék, energiaszeletek, kisdobozos üdítők, stb.),
  • személyes higiéniához kapcsolódó felajánlások (tusfürdő, fogkefe, fogkrém, WC-papír, papírzsebkendő, egészségügyi betét, pelenka, stb.).

Az adományokat A Tan Kapuja Buddhista Főiskola (Budapest IX. kerület, Börzsöny u. 11.) főbejáratától 15 m-re jobbra található nagy világos sárga kapunál (vészkijárat) lehet leadni a Segélyszolgálat koordinátorával folytatott előzetes egyeztetés után.

3. A Tan Kapuja Karuna Segélyszolgálat koordinátorával egyeztetve egyéb jellegű felajánlásokat is szeretettel fogadunk:

  • a felajánlott élelmiszer és tárgyi adományok eljuttatása/elszállítása a rászorulóknak a határmenti településekre, illetve a budapesti érkezési pontokra,
  • átmeneti szállás felajánlása az ország egész területén,
  • menekültek szállítása. 
Koordinátor:
Karsai Éva Haliun
Tel.: 06 70 254 6636
E-mail: karuna@tkbe.hu

 
Amennyiben valamilyen felajánlást szeretne tenni, adományozni szeretne, előtte mindenképpen kattintson az alábbi linkre, ahol folyamatosan FRISSÍTJÜK a felajánlásokkal kapcsolatos információkat, igényeket:
https://www.tkbe.hu/content/az-ukrajnai-menekultek-megsegitesere-szolo-felajanlasok-aktualitasok